bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрите державно-приватне обговорення
22.07.2020

27 липня 2020 року з 14:00 до 15:30 відбудеться онлайн-конференція за участю Делегації ЄС, Кабінету Міністрів, Міністерства економіки, Міністерства розвитку громад та територій, народних депутатів України, з метою сприяння економічного зростання в Україні після пандемії COVID-19 в рамках проєкту GIZ “Впровадження Торговельної Асоціації з ЄС в Україні, Молдові та Грузії”.

Мета: Представити пропозиції від приватного сектору щодо посилення євроінтеграції та економічного розвитку через застосування DCFTA/ПВЗВТ (Торговельна Асоціація з ЄС). Зокрема, рекомендації у двох ключових напрямках: “Технічні бар’єри” (гармонізація інфраструктури якості із європейськими вимогами) та “Інфраструктура підтримки експорту”. 

Запрошуємо до участі керівників та уповноважених представників бізнес-асоціацій, аналітичних центрів, компаній, які мають або планують розпочати торговельні відносини з ЄС. Обговоримо шляхи покращення торговельних відносин Україна-ЄС, заслухаємо рекомендації щодо подальшого використання переваг зони вільної торгівлі та плани реформ від представників влади.

Протягом цієї конференції будуть обговорені рекомендації у двох ключових напрямках:

  1. Технічні бар’єри - гармонізація інфраструктури якості із європейськими вимогами
  2. Інфраструктура підтримки експорту

Нагадаємо, перший захід проєкту відбувся 16 липня, протягом якого було презентовано результати опитування українських компаній, асоціацій, торгово-промислових палат, консалтингових агенцій з підтримки експорту та ін., проведеного протягом червня-липня 2020 року (Презентації досліджень) та систематизовано труднощі, з якими стикається український бізнес.

РЕЄСТРАЦІЯ: https://forms.gle/UAA75BxiEjPqzjN79 

Захід у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/624074134895829/

Програма заходу буде надіслана на e-mail, вказаний у формі реєстрації.

Проект з державно-приватного діалогу реалізується Європейською Бізнес Асоціацією EBA Georgia у Грузії, Молдові та Україні за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини та впровадженого GIZ (Регіональний фонд Східного партнерства - проект “Impact”).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.