bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дослідження напрямкі сприяння комерціалізації креативних індустрій України
20.07.2020

Сьогодні креативна економіка України перебуває на етапі свого становлення, який суттєво ускладнюється через відсутність ефективних інституційних форм для її підтримки, і стримує її якісний та кількісний розвиток. Згідно з даними попередніх досілджень представники креативних індустрій в Україні відчувають істотний дефіцит освітньої та консультативної підтримки щодо популяризації та комерціоналіхації свіоїє діяльності.

Саме тому в рамках проекту “Creative Spark: програма підтримки підприємництва у сфері освіти” Полтавський університет економіки і торгівлі  у партнерстві  з ГО “Центр освіти дорослих Полтавщини” і Університетом Портсмуту (Велика Британія) проводять дослідження напрямків сприяння комерціоналізації креативних індустрій.

Мета дослідження полягає у визначенні найбільш затребуваних форм освітньої та консультаціної підтримки для сприяння комерціоналізації діяльності у сфері креатиних індустрій.

Отримані результати будуть використані при плануванні майбутніх заходів в рамках проекту Creative Spark Poltava та інших програм спрямованих на підтримку креативних індустрій.

Наразі сфера креативних індустрій України включає наступні галузі (відповідно до Розпорядження КМУ №265-р від 24 квітня 2019 року): народні художні промисли, візуальне мистецтво, сценічне мистецтво, література, видавнича діяльність та друковані засоби масової інформації, аудіальне мистецтво, аудіовізуальне мистецтво, дизайн, мода, нові медіа та ІЕ, архітектура й урбаністика, реклама, маркетинг, зв”язки з громадскістю та інші креативні послуги, бібліотеки, архіви, музеї.

Команда Creative Spark Poltava запрошує долучитися до дослідження представників креативних інустрій (студенти, працівники, підприємці та самозайняті особи, експерти).

Посилання на онлайн-анкету: https://bit.ly/2VkSUcY

Участь у даному дослідженні займе лише 10 хвилин, проте дозволить значно підвищити ефективність заходів з підтримки креативних індустрій, дозволить їх максимально підлаштувати під потреби креативних індустрій. Дослідження анонімне.

Більше інформації на офіційній сторінці проєкту у Facebook: https://www.facebook.com/creative.spark.poltava/

Дякуємо за співпрацю!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.