bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбудеться Круглий стіл «Люди поважного віку – активні члени громади: від теорії до практики»
14.07.2020

29 липня 2020 року громадською організацією «Суспільство і право» буде проведено круглий стіл на тему «Люди поважного віку – активні члени громади: від теорії до практики».

 Основною метою круглого столу є презентація результатів проекту, обговорення проблем взаємодії людей поважного віку та органів місцевого самоврядування, питання участі людей поважного віку в житті громади, а також досвід інших регіонів України щодо залучення людей поважного віку до процесу прийняття рішень та використання інструментів громадської участі.

 До участі в круглому столі запрошуються представники органів місцевої влади, представники громадських організацій, ЗМІ та люди поважного віку.

Для участі в круглому столі просимо зареєструватися https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfn9S6PCSUP6Ggy0yR2tRlFrwwuEb1uq-MKe6fUDGiZoP3qdA/viewform?usp=sf_link.

Круглий стіл відбудеться в он-лайн форматі, за допомогою програми ZOOM. Всім учасниками буде надіслано відповідне посилання на електронну пошту перед початком заходу.

Початок заходу: 11:00 год.

Цей захід проводиться в рамках проєкту «Залучення людей поважного віку до управління справами громади через  інструменти громадської участі», що реалізується ГО “Суспільство і право” та наданий Чорноморським фондом з питань регіонального співробітництва, проект Німецького фонду Маршалла США/The grant was provided by the Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States.

З питань проведення круглого столу звертайтесь:

Мар’яна Багній, ГО “Суспільство і право”

тел. 097 86 41 345

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.