bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обговорення частини законопроєкту «Про медіа» 2693-д щодо регулювання онлайн-медіа
03.07.2020

Запрошуємо взяти участь у відкритій дискусії «Проєкт закону «Про медіа» 2693-д: обговорення регулювання онлайн-медіа та платформ спільного доступу до інформації та відео», що відбудеться 8 липня з 11:00 до 13:00 у онлайн-форматі. 

Наприкінці грудня 2019 року в Парламенті зареєстрували проєкт Закону “Про медіа”, який викликав неабиякий суспільний резонанс. Було проведено низку дискусій, під час яких експерти, в тому числі міжнародні експерти Ради Європи, висловлювали свої “за” і “проти” тих чи інших норм. Нещодавно було зареєстровано оновлений текст проєкту Закону, який, крім іншого, вперше регулює і відносини в онлайні.

У заході візьмуть участь автори законопроєкту - Микита Потураєв, Голова Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики, члени робочої групи, які працювали над текстом, міжнародний експерт Ради Європи, представники громадянського суспільства, медіаюристи тощо. Зокрема, міжнародний експерт Ради Європи Жан-Франсуа Фурнемон(Бельгія) та медіаюристка ГО “Платформа прав людини” Людмила Опришкопредставлять незалежний аналіз оновленого законопроєкту, а юристи зі складу робочої групи Олександр Бурмагін, Віта Володовська і Максим Дворовийзроблять презентацію оновленої редакції проєкту в частині онлайн-медіа та платформ спільного доступу.

На заході буде забезпечено синхронний переклад з/на англійську/українську мови.

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланнямдо 12:00 7 липня 2020 року. Підтвердження участі буде надіслано електронним листом із запрошенням та технічними деталями 7 липня 2020 року. У разі виникнення запитань звертайтесь за адресою:[email protected] 

Захід організовано Комітетом ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики у співпраці з Проєктом “Європейський Союз та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні”та ГО “Платформа прав людини” за фінансової підтримки Counterpart Int.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.