bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні консультації від бізнесу для громадського сектору
22.06.2020

Pro Bono Club Ukraine разом з партнерами з бізнесу проводять безкоштовні консультації для громадського сектору. Можливість отримати індивідуальну консультацію від фахівців з бізнесу тепер діє на постійній основі. 

Вже зараз можна подати заявку на консультації у таких сферах: 

Отримати pro bono консультації можуть представники/ці громадських організацій, соціальних ініціатив та соціальних підприємств. Для цього оберіть актуальну для вас тему на сайті та подайте заявку. Протягом тижня ви отримаєте листа з результатами. Якщо ви маєте чіткий запит в рамках теми консультації та відповідаєте критеріям відбору, вас познайомлять з фахівцем/чинею для подальшої роботи. 

Ініціатива покликана допомогти громадському сектору розвиватись та покращувати свою діяльність. Консультації проводяться безкоштовно в рамках культури pro bono (інтелектуальне волонтерство, безоплатна професійна і експертна професійна допомога для суспільного блага).

Детальніше про доступні консультації читайте за посиланням. Поступово будемо додавати нові консультації. Слідкуйте за новинами на нашій сторінці Facebook.

Довідково:

Pro Bono Club Ukraine (PBCU) - це платформа змістовних партнерств бізнесу з громадським сектором. Ми поєднуємо експертність бізнесу з потребами громадського сектору задля якісних соціальних змін. Розвиваємо культуру pro bono в Україні.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.