bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

#ГромадськаПрефектура для ефективних місцевих бюджетів на півдні України (Анонс)
15.06.2020

Підведення підсумків конкурсу малих грантів «Демократія та законність для ефективних місцевих бюджетів на півдні України». Узагальнення успішних практик громадянського впливу на ефективність витрат місцевих бюджетів;Дата проведення: з 10-00- 13-00, 26 червня (п’ятниця)  2020 р.

 

Місце проведення: Бізнес-центр Олексанрівський (малий зал, вул. Нікольска 25, м. Миколаїв).

У програмі міжобласного круглого столу «#ГромадськаПрефектура Півдня України - нові виклики /нові можливості діяльності»:

  • Підведення підсумків конкурсу малих грантів «Демократія та законність для ефективних місцевих бюджетів на півдні України». Узагальнення успішних практик громадянського впливу на ефективність витрат місцевих бюджетів;
  • Обговорення практик взаємодії громадянського суспільства та органів публічної влади для ефективних, прозорих і підзвітних місцевих бюджетів на півдні України;
  • Аналіз зовнішніх та внутрішніх викликів в роботі громадських об’єднань, причин їх виникнення та розробка заходів мінімізації їх негативного впливу на успіх;
  • Розробка перспективного плану діяльності коаліції ««#ГромадськаПрефектура.

За результатами заходу ми напрацюємо подальших кроки розвитку коаліції #ГромадськаПрефектура як сервісу громадськості як представників прав та інтересів мешканців при прийнятті рішень влади!

Запрошуємо громадянських активістів, експертів, депутатів і місцевих посадовців та медіа з Миколаївської  Херсонської та Одеської областей.

УВАГА! Список учасників та остаточна програма конференції з темами выступив формуються на основі заявок  на участь у конференції, що  приймаються до 12-00,  24 червня 2020 року.

Учасники, що пройшли конкурс, отримають підтвердження з програмою конференції до 24 червня 2020р. до 17-00.

Організатори забезпечують відібраним учасникам харчування учасників конференції у період її проведення, відшкодовують витрати на проїзд в межах вартості квитків на потяг (купе або 2 клас в поїздах Інтерсіті) чи автобус.

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся Олена Вартанян на адресу [email protected] або за телефоном +38 0512 47-38-79.

 Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» _______________________________________________________________

Круглий стіл є підсумковим заходом проекту Демократія та законність для ефективних місцевих бюджетів на півдні України», якій реалізовано ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Національного Фонду підтримки демократії (NED) в рамках діяльності Мережі із розвитку місцевої демократії» 

 

Контакти

  • 47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.