bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сучасна мода в контексті екології
09.06.2020

13 Червня (субота) 2020 р. о 14:00 в медіа-центрі «IPC Херсон» відбудеться презентація соціального підприємництва Preapoclo

Preapoclo- це український бренд модної одежі, який створює свої колекції із використаної одежі.
Проект реалізується із втіленням інноваційного підходу до використання відходів, так звані практики “апсайклінгу” (надання нового життя старим речам)

Тема: Сучасна мода в контексті екології

Проблематика:
світове текстильне виробництво використовує величезну кількість води, більша частина якої змивається у водні шляхи, навантаженої речовинами, такими як відбілювачі, кислоти, фарби і барвники. Усі вони спричиняють забруднення водойм.
Індустрія  одежі переживає кризу перевиробництва – тільки б’є це не по ній самій, а по навколишньому середовищу. Кожного року об’єми “одежного” сміття збільшуються. Нажаль показники такої забрудненості ще не вивчаються і не вимірюються.

Проект соціального підприємництва Preapoclo спрямований на привернення уваги державних інституцій та українського громадянського суспільства до екологічної загрози природним ресурсам України. Проект поєднує творчий підхід до втілення ідеї та інноваційні практики збереження екології. Це унікальне явище для української фешн индустрії.

Актуальність теми збереження природніх ресурсів світу в контексті моди набирає обертів серед користувачів та дизайнерів й в українському суспільстві.

Програма заходу
Історія створення. Від ідеї до першого продажіу
Місія та візія бренду
Що таке апсайклінг та як він запобігає екологічним небезпекам
Гід по сайту Preapoclo
Відеоконференція учасників проектів, короткі доповіді.

Запрошуємо
1. Відділи і департаменти культури та екології органів місцевого самоврядування міст Одеси, Херсону, Львова, Харкова та Києва.
2. Культурні та екологічні інституції різних форм власності, представники секторів культури, екології та креативних індустрій.
3. Споживачів фешн індустрії, зокрема в сфері моди та дизайну.
4. Потенційних партнерів, які зацікавлені у підтримці проектів таких спрямувань, як екологія, соціальне підприємництво, розвиток малого бізнесу та власного бренду.

 
Адреса
Адреса: м. Херсон, вул. Богородицька (Червонофлотська), 20

Реєстрація
https://forms.gle/CMXrWVhcE7zrNnCr7

 

Контакти

  • Родіон Красновид
  • президент громадської організації «Конкурентоспроможні території» моб. +380635999549
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.