bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Social Slam in UA: аналітичні методи прийняття рішень та ефективні управлінські інструменти
03.06.2020

Інститут лідерства та управління УКУ (ІЛУ) спільно з Молодіжною організацією СТАН \ STAN art group запрошує Вас взяти участь в інноваційному онлайн-заході Social Slam in UA. 

Мета заходу: публічне представлення кращих практики та спільних рішень, які допоможуть мінімізувати соціально-економічний вплив пандемії на суспільство.

Під час Social Slam представлятимуть аналітичні методи прийняття рішень та ефективні управлінські інструменти для злагодженої роботи організацій. Подія зініційована в рамках діяльності Спільноти випускників ІЛУ.

Спікери ділитимуться досвідом аналітичних методів прийняття рішень та представлять ефективні управлінські інструменти, які здобули під час громадської діяльності та навчання в ІЛУ.

Social Slam - це поезія сенсів, онлайн змагання соціальних інновацій, наукпоп для громадянського суспільства. Люди, що на практиці роблять вплив та змінюють світ на краще - демонструють основні винаходи своєї діяльності. На відміну від TEDx та інших форматів публічних виступів - переможців визначають. Й визначають ті, хто мультиплікуватиме інновації у свої організації, спільноти чи цілі громади. Основним критерієм вважатиметься актуальність соціального винаходу для сьогодення.

Дата: 10 червня
Час: 18:30
Місце: Zoom

Участь у події безкоштовна за умови попередньої реєстрації:
https://bit.ly/3eFcRCl

Довідка:

Social SLAM заснований на методології Science Slam - це бій між учасниками у відкритому просторі (на сцені, в барі, в університетській аудиторії тощо). Учасники розповідають про основні шляхи розв’язання соціальних проблем та власний досвід реалізації цих рішень.

Формат Social Slam запозичено з формату Science Slam, що активно використовується науковцями для просування наукових відкриттів у широкій аудиторії протягом останніх років в Німеччині та інших країнах. Цей формат вимагає від науковців виходу з зони комфорту та зміни мови для пояснення складних тем різним зацікавленим сторонам.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/2981712491883232/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.