bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація грантових можливостей від Zagoriy Foundation
01.06.2020

В програмі Третій міжнародний ярмарок грантів у сфері культури будуть також і презентації актуальних грантових програм для українських заявників. Можливості від Zagoriy Foundation презентуватиме Євгенія Мазуренко, директорка Zagoriy Foundation.

В програмі Третій міжнародний ярмарок грантів у сфері культури будуть також і презентації актуальних грантових програм для українських заявників.

Будемо знайомити вас із грантодавцями, які презентуватимуть грантові можливості⬇

Благодійний фонд Zagoriy Foundation був створений у 2015 році Глібом, Катериною та Володимиром Загоріями для реалізації благодійних проектів. Zagoriy Foundation системно впроваджує накопичений поколіннями сім'ї Загорій досвід благодійництва, — що дозволяє робити вражаючий внесок в розвиток України.

Фонд на довготривалій основі підтримує важливі для українського суспільства ініціативи та бере участь у заходах, які спрямовані на популяризацію благодійної діяльності. Пріоритетним напрямом діяльності Фонду є розвиток культури благодійності. В цьому напрямку Фонд системно впроваджує сталі проекти й окремі активності.

Можливості від Zagoriy Foundation презентуватиме Євгенія Мазуренко, директорка Zagoriy Foundation (з січня 2019 року).

Євгенія Мазуренко є експерткою у благодійності та венчурній філантропії, соціальній корпоративній відповідальності, в питаннях розбудови інституційної спроможності та зміцнення потенціалу некомерційних організацій. Має 10-річний досвід роботи у сфері управління благодійними фондами та неурядовими організаціями.

Євгенія здобула практичний досвід управління, працюючи у благодійних, неурядових та міжнародних організаціях включаючи Форум НДО в Україні, Данську раду у справах біженців, Klitschko Foundation. Серед напрямів проектів, які впроваджувала Євгенія, є розвиток благодійності та філантропії, розбудова спроможності організацій, створення доступного освітнього середовища, захист прав дітей та ін.

Реєстрація на Ярмарок: https://forms.gle/2EmvKbeimbpiqjC48

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.