bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Україна Еко Перетворення: досвід, який можна всім
02.06.2020

Онлайн конференція УКРАЇНА ЕКО ПЕРЕТВОРЕННЯ - це фінальна подія ECONLINE Марафону знань, який стартував 15 квітня у Міжнародний день екологічних знань та завершується 05 червня у Всесвітній день охорони довкілля.

Довкільна політика в Україні сьогодні формується завдяки активній громадськості у співпраці з окремими парламентарями, членами уряду та представниками профільних відомств.


5 червня о 14:00  обговоремо разом з вами громадянські кампанії та інструменти активізму для чистого повітря у Чехії, особливості європейського моніторингу на прикладі відділу якості повітря Чеського гідрометеорологічного інституту у місті Брно (Чеська Республіка).

Ця конференція в рамках проекту “Чисте повітря для України” - узагальнює 16 відкритих вебінарів, організованих спільними зусиллями еко-активістів та громадських організацій України та Чеської Республіки.

Спробуємо спільно сформувати дорожню карту для активістів у боротьбі за чисте повітря в Україні!

ПРОГРАМА:

14:00 - 14:30 Maksim Soroka (expert of Clean Air in Ukraine project ): Civic air monitoring and activism in Ukraine - summary of Econline [presentation]

14:30 - 15:00 Martin Skalský (head of “Arnika”): Civic campaigns and activists tools for clean air in CZ [presentation]

15:00 - 15:30 Jáchym Brzezina (expert of Czech Hydrometeorological institute): How do we monitor air pollution in CZ [presentation]

15:30 - 15:50 Thematic discussion 


РЕЄСТРАЦІЯ коротка, але необхідна :-): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCZq4xqVj8Ts9sAa8HsAioJTz2p2MI2aPOSXSIUZqyb3xTEQ/viewform

Проект “Чисте повітря для України” реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чехії в рамках Програми заради трансформації,  а також фонду National Endowment for Democracy.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.