bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

П’яте публічне обговорення щодо всеукраїнського референдуму
29.05.2020

 

НДІ запрошує до публічного обговорення:«Всеукраїнський референдум: відкритий діалог з громадянами». 3 червня будемо дискутувати на тему: «Фінансування референдумного процесу: загрози, обмеження, контроль».

 

У травні-червні 2020 року проходить серія публічних обговорень, які мають на меті сприяти відкритому діалогу з громадянами щодо процесу всеукраїнського референдуму в Україні. П’ята онлайн дискусія відбудеться 3 червня та буде присвячена темі: “Фінансування референдумного процесу: загрози, обмеження, контроль”. 

ЩО: публічне обговорення в онлайн форматі

КОЛИ: 3 червня з 14:00 до 16:30

МІСЦЕ: платформа ZOOM 

Запрошуємо до участі представників/ць політичних партій, місцевих рад, депутатських фракцій та груп Верховної Ради України, а також представників/ць громадянського, експертного та журналістського кола. 

Просимо всіх охочих долучитися до обговорення заповнити реєстраційну форму: 

Онлайн обговорення 3 червня:

Публічне обговорення в онлайн форматі передбачає презентації від експертів/ток та модеровану дискусію в малих групах для напрацювання рекомендацій. Рекомендації будуть проаналізовані та передані робочій групі Верховної Ради України з розробки законопроектів у сфері народовладдя. 

За додатковою інформацією звертайтеся доасистента/тки програми “Залучення громадян” НДІ Гліба Міхно або Анни Магди за електронними адресами [email protected]/[email protected].

Довідка. Заходи організовуються Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (НДІ) спільно з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) у партнерстві з Центром політико-правових реформ (ЦППР) та Всеукраїнською ініціативою “Активна Громада” від Інституту “Республіка”. 

Примітка. Публічні обговорення будуть проведені за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії. Думки, висловлені під час заходів належать авторам і не обов’язково відображають точку зору USAID, урядів США, Канади або Великої Британії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.