bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс відео «Дію відповідально»
18.05.2020

Дію відповідально – це конкурс відео про Цілі сталого розвитку (ЦСР), який сприяє поширенню глобального порядку денного і його популяризації в Україні, щоб вводити наше суспільство в глобальний контекст.

Дію відповідально – це конкурс відео про Цілі сталого розвитку (ЦСР), який сприяє поширенню глобального порядку денного і його популяризації в Україні, щоб вводити наше суспільство в глобальний контекст. Проєкт здійснюється молодіжними делегатами України в ООН – програми Фонду Родини Богдана Гаврилишина. Найкращі відео демонструватимуться молодіжними делегатами в рамках Генеральної Асамблеї ООН 2020 року.

Навіщо мені брати участь у конкурсі?
Взявши участь у конкурсі, ти допоможеш у поширенні цінностей ООН, що вже немало для досягнення Цілей сталого розвитку. Думки, якими ти поділишся у відео, зможуть надихнути чимало людей для впровадження нових «сталих» звичок чи розробку інноваційних проектів на користь оточуючого середовища та суспільства.

Як взяти участь?
Якщо тобі від 14 до 35 років, ти можеш взяти участь у три прості кроки:
1. Обери Ціль сталого розвитку ООН, яка тебе цікавить найбільше. Всі ЦСР - тут: https://tinyurl.com/y7yp75or
2. Розкажи у відео, що вона для тебе означає, та що ти робиш чи плануєш зробити у напрямку її досягнення. Найбільш універсальний та далеко не вичерпний перелік міститься у «Порадах для ледачих як врятувати світ»: https://tinyurl.com/yd82javd
3. Заповни заявку на участь у конкурсі (Google-форму): https://docs.google.com/forms/d/1uDmW_fqzYRqVRtbPFVSsYHSrOMMBS4JTm5l07PrisMk/viewform?ts=5eb9240c&edit_requested=true

Вимоги до відео:
1. Формат відео: будь-який (від селфі до анімації)!
2. Тривалість: до 1 хвилини.
3. Зміст: розповісти, чому тобі важлива ця Ціль сталого розвитку, яким чином ти плануєш чи вже робиш внесок у її досягнення. Це може бути будь-що! Наприклад, заклик до дій через мистецтво, благодійність, або прості щоденні звички. Велика чи мала - будь-яка дія має значення.
4. Мова: англійська.
5. Відео має бути у вільному доступі в одній із соціальних мереж Facebook або Instagram (за бажанням – на обох). У назві або описі відео має бути зазначено: «#діювідповідально для досягнення Цілі сталого розвитку [номер Цілі]: [коротка назва Цілі] @uayouthdalegate».

Від одного учасника приймається лише одне конкурсне відео, яке завантажується при заповненні заявки на участь. Проте якщо у вас багато ідей, ми із радістю поширимо їх на своїх платформах, не забувайте про хештег та посилання на нас!

Звертаємо увагу, що цього року конкурсне відео є обов’язковим елементом заявки на відбір молодіжних делегатів України в ООН на 2020-2021 роки, однак у цьому конкурсі можуть брати участь усі бажаючі.

Коли проводиться конкурс?
12 травня розпочинається прийом заявок із конкурсними відео, який буде тривати один місяць. Останній день – 12 червня.

Як будуть обрані переможці?
Після закінчення прийому заявок із конкурсними відео, журі, яке складається із представників та експертів Фонду Родини Богдана Гаврилишина, асоціації «Молодь змінить Україну» та молодіжних делегатів обиратиме найкращі відео за наступними критеріями:
1. Оригінальність;
2. Можливість втілення у життя викладеної ідеї;
3. Ясність викладення;
4. Технічна реалізація (якість відеозйомки).
Таким чином, буде обрано три переможця за версією жюрі.
Ще трьох переможців оберуть глядачі: це будуть автори відео з найбільшою кількість переглядів станом на 1 липня 2020 року.

Що я отримаю у разі перемоги?
Окрім відчуття прилежності до великих змін, на переможців чекає ще кілька сюрпризів!
1. Відео переможців конкурсу будуть продемонстровані на заході наступних молодіжних делегатів від України в ООН під час їх місії на Генеральній Асамблеї в Нью-Йорку.
2. Переможці отримають призи від Фонду Родини Богдана Гаврилишина: запрошення на навчальні тренінги та менторство від членів шановного журі.
3. Додаткові бали на відборі наступних молодіжних делегатів від України в ООН! ;)

У разі виникнення питань по конкурсу, звертайтесь до організаторів за [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.