bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Визначення тем роликів для сприяння обізнаності населення про судові сервіси
15.05.2020

ГО «Вектор прав людини» запрошує вас долучитись до визначення тем просвітницьких роликів для сприяння обізнаності населення про судові сервіси, які наразі не є розповсюдженими серед користувачів судових послуг, заповнивши коротке опитування за посиланням: https://bit.ly/3drde2P до 24 травня.

Протягом весни-осені 2020 року наша організація буде реалізовувати проєкт «Доступно про суд: пояснюють судді». Проєкт імплементується ГО «Вектор прав людини» у партнерстві з Радою суддів України та Координаційним центром з надання правової допомоги в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Проєкт направлений на інформування населення про правосуддя в Україні, судові послуги, що надаються судами, в тому числі, в межах електронного суду. Проєктом, зокрема, передбачено створення 25 коротких відеороликів, які б інформували про судову систему України, сприяли обізнаності населення про судові сервіси, які наразі не є розповсюдженими серед користувачів судових послуг. Спікерами та спікерками будуть запрошені представники/ці судової влади.

Для нас дуже важливо врахувати голос громадянського суспільства: представниць/ків громадських організацій, ініціатив, медіа, незалежних активістів/ок, які працюють із судовою тематикою, так і тих, яким ця тема загалом цікава. Тож просимо запропонувати свої ідеї у онлайн-формі за посиланням: https://bit.ly/3drde2P до 24 травня.

Також ми відкриті до інформаційного партнерства, адже максимально широке коло людей має бути проінформоване про судові послуги.

У разі вашої зацікавленості проєктом будемо раді надати будь-яку додаткову інформацію. Контакт – директорка ГО «Вектор прав людини» Валерія Валеріївна Рибак (+380 50 411 20 47[email protected]).

                                           

Для довідки:                                                                                                 

ГО «Вектор прав людини» ― правозахисна організація. Головна мета ― реалізація та захист основоположних прав та свобод людини. У своїй діяльності ГО «Вектор прав людини» керується на практичне виконання норм та принципів викладених у міжнародних документах, що ратифіковані Україною, а також усіх інших зобов’язань України у сфері прав людини та основоположних свобод. Основні напрямки роботи:

1) «Суд людською мовою» — напрям, створений для захисту права на справедливий суд та просвітницької роботи для широкого загалу. Ініціатива об’єднує громадських активістів/ок, IT-спеціалістів/ок і професійних юристів/ок.

2) Розвиток вищої освіти у сфері прав людини. У межах цього напряму організація систематично працює над удосконаленням підготовки студентів/ок юридичних і журналістських спеціальностей.

Детальніше про ГО «Вектор прав людини» за посиланнями:

  • http://hrvector.org/
  • https://www.facebook.com/hrvector.org/
  • https://www.facebook.com/trialinsimplewords/
  • електронна адреса: [email protected]

 

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.