bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Особи, що постраждали від конфлікту: надання статусу, пільги та гарантії»
15.05.2020

Як держава подбає про дітей та дорослих, які постраждали від конфлікту? Чи насправді вони зараз можуть отримати відповідний статус та пільги від держави? Відповіді на ці питання вже 21.05.2020 о 16:00 нададуть юристи БФ «Право на захист». Дедлайн - 20 травня 2020 року.

21 травня 2020 року о 16:00 у межах проекту “Адвокація, захист та правова допомога внутрішньо переміщеним особам”, що впроваджується за підтримки УВКБ ООН, відбудеться вебінар БФ “Право на захист” на тему: “Особи, що постраждали від конфлікту: надання статусу, пільги та гарантії”. На даному заході ви дізнаєтесь про те, як отримати статус дитини, яка постраждала від збройного конфлікту на сході нашої країни та як цивільній особі встановити, що її інвалідність настала у зв’язку із пораненням, отриманиим внаслідок збройного конфлікту.

Спікери: Яніна Ребенкова - регіональний юрист БФ “Право на захист” м. Маріуполь, Сергій Галемський - консультант з судового провадження БФ “Право на захист” м. Маріуполь.

До участі у зустрічі запрошуємо всіх бажаючих.

Для участі у заході потрібно обов’язково зареєструватися. Реєстрація на захід відкрита до 12:00 20 травня 2020 року (за київським часом) за посилланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUVfUo29A9MA5WinnzsdHzACqCJAP1o9Knz-WMedsRmhaaVg/viewform?usp=sf_link

Участь у заході безкоштовна.

Обраним учасникам 20 травня 2020 року до 22:00 (за київським часом) буде направлено лист-підтвердження для участі у вебінарі. Зверніть увагу, випадково відповідний лист може потрапити у спам, тому радимо також перевірити у поштовому сервісі “Спам” або “Небажана пошта” на наявність такого повідомлення. У разі відсутності листа про підтвердження/відмову у реєстрації просимо до 12:00 21 травня 2020 року (за київським часом) звернутися за уточненням до контактної особи: Ребенкова Яніна - [email protected]

Вебінар відбудеться за допомогою платформи Zoom (https//zoom.us//download).

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.