bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Друге публічне обговорення «Всеукраїнський референдум: відкритий діалог з громадянами»
14.05.2020

У травні-червні 2020 року відбудеться серія публічних обговорень «Всеукраїнський референдум: відкритий діалог з громадянами». Друга дискусія відбудеться 18 травня: реалізація права народу ініціювати проведення національного референдуму.

Друга дискусія з 6 запланованих відбудеться 18 травня. На цій зустрічі учасники обговорять питання щодо реалізації права народу ініціювати проведення національного референдуму.

Давайте разом обговорювати важливі для всієї країни зміни!

Що: публічне обговорення в онлайн форматі

Коли: 18 травня з 14:00 до 16:30

Місце: платформа ZOOM

Запрошуємо до участі представників/ць політичних партій, місцевих рад, депутатських фракцій та груп Верховної Ради України, а також представників/ць громадянського, експертного та журналістського кола.

Просимо всіх охочих долучитися до обговорення заповнити реєстраційну форму:

для представників громадськості: https://forms.gle/BPpwLcvr4sxBQFRw7

для представників політичних партій, органів влади та органів місцевого самоврядування:

https://forms.gle/rWnHNz1Qr6JhMKMDA

Публічне обговорення в онлайн форматі передбачає презентації від експертів/ток та модеровану дискусію в малих групах для напрацювання рекомендацій. Рекомендації будуть проаналізовані та передані робочій групі Верховної Ради України з розробки законопроектів у сфері народовладдя. Під час 6 запланованих обговорень організатори прагнуть охопити основні питання процесу всеукраїнського референдуму. Аби визначити можливості та ризики всеукраїнського референдуму та доопрацювати основні тези законопроекту важливо знати думку громадськості та експертів/ток. Долучайтеся!

За додатковою інформацією звертайтеся до асистента/тки програми «Залучення громадян» НДІ Гліба Міхно або Анни Магди за електронними адресами [email protected]/[email protected]. 

Довідка. Заходи організовуються Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (НДІ) спільно з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) у партнерстві з Центром політико-правових реформ (ЦППР) та Всеукраїнською ініціативою «Активна Громада» від Інституту «Республіка».

Примітка. Публічні обговорення будуть проведені за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії. Думки, висловлені під час заходів належать авторам і не обов’язково відображають точку зору USAID, урядів США, Канади або Великої Британії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.