bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

XIV Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права»
06.05.2020

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з партнерами проводять XIV Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права», приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.

 З метою розвитку морально-етичних якостей дітей, формування у дітей і підлітків позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; соціальної підтримки талановитої учнівської молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з Благодійним фондом «Об’єднання світових культур», Координаційною радою молодих юристів України, ДОМГО «Молодіжна ініціатива міст» Українською молодіжною правничою асамблеєю  проводять XIV Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права», приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.

До участіу Конкурсі запрошуються учні закладу загальної середньої освіти України, віком до 18 років.

Конкурс проводиться у наступних номінаціях:

Молодша група. Індивідуальна робота (малюнки);

Молодша група. Колективна робота (малюнки);

Середня група. Індивідуальна робота (малюнки);

Середня група. Колективна робота (малюнки);

Старша група. Індивідуальна робота (малюнки);

Старша група. Колективна робота (малюнки);

Старша група. Індивідуальна робота (міні-комікси);

Старша група. Індивідуальна робота («меми» - гумористичні зображення, в яких знакові елементи співіснують з текстовими елементами).

До молодшої групи відносяться діти віком від 6 до 10 років; до середньої групи – від 11 до 14 років; до старшої групи – від 15 до 18 років. Колективною вважається робота, яку виконано не більше, ніж  3 учнями.

Конкурсні роботи повинні бути пов’язані з загальною тематикою Конкурсу; виконуються в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) на форматі А4.

Конкурсна робота (у відсканованому форматі, JPEG)  разом із заявкою (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, електронної адреси, місця проживання, контактної інформації законних представників, повної назви закладу загальної середньої освіти, назви номінації, назви конкурсної роботи) подається до Всеукраїнського організаційного комітету, шляхом направлення відповідного листа на електрону адресу [email protected] (обов’язково зазначити в темі – «Мої права») до 25 травня 2020 року включно.

Положення про Конкурс за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1bEwtbNXeKIPFpqrDwMmDMdLJahI9rqFqioGcfEfVvsU/edit?usp=sharing

 

Контакти

  • Голова Всеукраїнського оргкомітету: Сошников Антон Олександрович
  •  тел.+380955031091.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.