bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Карітас-Київ» організує онлайн-конференцію з питань залежностей
24.04.2020

28 квітня 14:00 відбудеться онлайн-коференція  «Початок діяльності амбулаторного відділення «Назарет-Київ». Актуальність та можливості соціально-психологічної реабілітації чоловіків та жінок залежних від алкогольних і наркотичних речовин та азартних ігор, а також роботи з їх близьким оточенням».

Організатори запрошують до участіпредставників організацій громадського і державного секторів та активних громадських діячів.

Під час заходу лектори поділяться багаторічним досвідом роботи з проблемами залежностей а також презентують початок діяльності амбулаторного відділення «Назарет-Київ».

Спікери конференції:

Тарас Потурай  - керівник напрямків роботи з узалежненими в ЗРЦ “Назарет”, практикуючий психолог, психотерапевт з залежності та співжалежності, говоритиме про досвід діяльності «Назарет-Дрогобич»: досягнення та виклики;

Юлія Сєргєєва - медичний психолог, психолог Кризового Центру БФ “Карітас-Київ”, консультант програми СЕТА, розповість про початок роботи Амбулаторного відділення «Назарет-Київ»: напрямки діяльності, особливості роботи амбулаторного відділення;

Леонід Крисов - методист Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розкриє тему Досвіду співпраці державних профільних установ та неурядових організацій в забезпечені комплексної підтримки сімей з проблемами зловживання алкоголю та психоактивних речовин.

Реєстрація  для участі у заході за посиланням обов’язкова. Онлайн-конференція проходитиме на платформі Zoom, лінк дляв ходу у кабінет користувача буде відправлений на адресу вказану при реєстрації.

Захід відбудеться з ініціативи Благодійного фонду «Карітас-Київ» у співпраці з ЗРЦ Назарет та Київським міським центром соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.