bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття Луганського центру соціально-освітнього проекту «Відкритий світ інформаційних технологій»
29.03.2010

31 березня в Луганську відкривається Центр соціально-освітнього проекту «Відкритий світ інформаційних технологій» (IDEA). 

Американська неприбуткова організація PH International (Пі Ейч Інтернешнл) разом із Благодійним Фондом «Світло серця» спільно з Інтернет-клубом «Online» та за підтримки програми Microsoft Unlimited Potential (Світ безмежних можливостей) корпорації Microsoft представляє проект «Відкритий світ інформаційних технологій» (Information Dissemination and Equal Access, IDEA).

Проект IDEA створений для розвитку інформаційної грамотності населення регіонів України, підвищення якості освіти та рівня соціального та культурного розвитку, а також поліпшення якості життя людей, які потребують соціальної підтримки. Діяльність проекту «Відкритий світ інформаційних технологій» спрямована на розширення можливостей доступу до інформаційних технологій, удосконалювання технічних навичок і можливостей для молоді та людей різного віку, які тимчасово не працюють, осіб з обмеженими можливостями, людей пенсійного віку, безробітних, а також інших верств населення, які потребують соціальної підтримки.

Відкриття Центру відбудеться 31 березня 2010 року в приміщенні Інтернет-клубу «Online» за адресою: м. Луганськ, вул. Оборонна, 3 (біля пам’ятника Ф.Дзержинському, навпроти 2-го корпусу ЛНУ ім..Т.Шевченка). Початок об 11-00.

  Також 31 березня з 13-00 до 16-00 в рамках дії проекту «Відкритий світ інформаційних технологій» в Луганську пройде тренінг (Луганский горисполком, к.301) для тренерів та спеціалістів по роботі з дітьми та молоддю «Онляндія – безпека дітей в Інтернет». Захід проводиться сумісно з Відділом Луганської міської ради з питань сім’ї та молоді, на тренінг запрошено в якості учасників - спеціалістів Луганських центрів соціальних служб для родини, дітей та молоді; представників молодіжних громадських організацій.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.