bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування з волонтерського менеджменту
15.04.2020

Українська Волонтерська Служба, запрошує громадські організації, благодійні фонди та ініціативи взяти участь в опитуванні щодо взаємодії з волонтерами.

Часто при роботі з волонтерами, організації третього сектору стикаються з викликами, серед яких - нерозуміння де і як залучати волонтерів, як налагодити процеси, щоб люди повертались до організації, не вигорали і ставали довгостроковими помічниками. Різні організації по різному відповідають на ці питання.

Українська Волонтерська Служба, за підтримки програми «Волонтери ООН в Україні», проводить опитування, що допоможе дослідити стан роботи з волонтерами та потреби громадського сектора України, до якого запрошує представників ІГС.

Після завершення анкетування, кожна організація, що взяла участь, отримає узагальнені результати. Це дозволить оцінити свою модель волонтерського менеджменту та побачити загальний стан .

Також, Українська Волонтерська Служба обере серед учасників опитування декілька організацій та проєктів, яким надасть безкоштовну консультацію з волонтерського менеджменту.


Пройти опитування можна за посиланням: https://volunteer.country/ngoVM

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.