bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України»
05.03.2020

Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України – це проєкт, спрямований на покращення самозарадності та ефективності роботи громадського сектору, зміцнення інституційної спроможності ОГС реалізовується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та Верховенство права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Презентація проєкту відбудеться 19 березня в Чернігові.

Під час презентації ви довідаєтеся про пріоритети та процедуру подачі заявок на грантовий конкурс з організаційного розвитку, який відбувається у межах цього проєкту, а також про створення “Дорожньої карти реформ сприятливого правового середовища для громадянського суспільства в Україні”, яка планується у ході проєкту. 

Якщо ви працюєте в громадському секторі, вам цікаво довідатися, як можна покращити роботу своєї організації або ви хочете долучитися до покращення правового середовища для громадянського суспільства, запрошуємо заповнити реєстраційну форму за відповідним лінком: https://forms.gle/9VU7ShHaVutN3UXs7. Реєстрація є обов’язковою. Зареєстровані учасники отримають листи із підтвердженням реєстрації з адресою проведення заходу. 

Ми відшкодовуємо квитки і добирання тільки учасникам/учасницям з  Чернігівської області.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.