bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс мотиваційного відео для учасниць школи самооборони для жінок
04.03.2020

Координаційний офіс безпеки в рамках впровадження школи самооборони для жінок та дівчат «Татарбунарські амазонки» оголошує конкурс короткого мотиваційного відео до Міжнародного жіночого дня. Ключове повідомлення відео – «Рівність і безпека кожного дня».   

З нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня 8 березня Координаційний офіс безпеки оголосив серед учасниць школи самооборони для жінок та дівчат «Татарбунарські амазонки» конкурс короткого мотиваційного відео. Метою конкурсу є привернути увагу до забезпечення ґендерної рівності, розширення прав і можливостей жінок, а також популяризувати школу самооборони для жінок та дівчат «Татарбунарські амазонки». Коротке відео повинно підняти питання рівності і безпеки жінок, а також розповісти про курси самооборони «Татарбунарські амазонки». Ключове повідомлення відео – «Рівність і безпека кожного дня».

Для участі в конкурсі учасницям школи самооборони пропонується зняти коротке відео, не більше 60 секунд, та розмістити його в Instagram з хештегом #ТатарбунарськіАмазонки. За кількістю лайків станом на кінець дня 8 березня 2020 року буде визначено переможницю. В якості мотиваційного бонуса для переможниці конкурсу Координаційний офіс безпеки підготував сертифікат до магазину «Eva».

Школа самооборони «Татарбунарські амазонки» працює в Татарбунарах з кінця 2019 року та має на меті згуртувати жінок та дівчат, щоб навчити їх протидіяти фізичному та психологічному насильству, долали свої страхи та невпевненість, навчитись відстоювати свої права. Програма навчання триватиме 6 місяців та включає заняття з фізичної підготовки та самозахисту, основ поводження з індивідуальними засобами захисту, основ цивільного захисту, надання першої домедичної допомоги, правовим аспектам самозахисту, протидії домашньому насильству. З дівчатами наразі працюють та будуть працювати надалі різні фахівці – тренери з єдиноборств, психологи, медики, адвокати. Заняття проводяться двічі на тиждень, з фізичної підготовки та самозахисту у спортивному залі ДЮСШ, з інших дисциплін – в приміщенні Координаційного офісу безпеки та медіа-центрі Татарбунарської районної бібліотеки.

Діяльність Координаційного офісу безпеки в м. Татарбунари впроваджується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України», за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження», а також Європейського Союзу через International Alert у партнерстві з Thomson Media.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.