bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація «Концепція створення Дорожньої карти реформ правового середовища громсуспільства»
14.02.2020

26 лютого відбудеться публічна презентація «Концепція створення Дорожньої карти реформ правового середовища громсуспільства».

Подія організовується Консорціумом у складі ІСАР Єднання, Українського незалежного центру політичних досліджень (УНЦПД) та Центру демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) в рамках Проекту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (АМР США).

Захід відбудеться 26 лютого 2020 року (середа) з 10:30 до 14:30 у LIFT99 Kyiv Hub (вул. Володимирська, 101, м. Київ).

Публічна презентація концепції створення Дорожньої карти реформ правового середовища громадського сектору України проводиться з метою заохочення усіх зацікавлених сторін приєднатися до створення аналітично-візійного документу, що міститиме бачення пріоритетів реформування та покращення правового середовища для організацій громадянського суспільства.

Програма заходу передбачатиме публічну презентацію та інтерактивну роботу в групах. Під час першої частини публічної презентації буде представлено ідею та напрямки створення Дорожньої карти, у другій частині планується робота у групах за конкретними напрямами, розробки та короткі виступи-презентації напрацювань опісля дискусій у групах.

До участі у заході запрошуються усі бажаючі представники громадських та благодійних об’єднань та міжнародних організацій, органів державної влади, а також інші експерти та фахівці аналітичних центрів і інститутів громадянського суспільства, які зацікавлені у адвокації покращення правового середовища для громадського сектору.

Робоча мова заходу – українська.

Для участі у заході необхідно заповнити форму https://forms.gle/7QTgzsenvkfncjJi8 до 23 лютого. Підтвердження участі буде надіслано на вказану електронну скриньку. Кількість місць обмежена.

ЦЕДЕМ забезпечує відшкодування проїзду учасникам із регіонів. Кількість представників з регіонів обмежена, тому відбір буде здійснюватися на конкурсній основі. Про потребу у відшкодуванні проїзду необхідно вказати у реєстраційній формі.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.