bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція і «круглий стіл» з питань фінансування закладів освіти (Миколаїв)
07.02.2020

12 лютого Учбово-методичний центр захисту прав людини HRTC проводить у Миколаєві інформаційно-просвітницький захід з питань фінансування закладів освіти. Захід складатиметься з двох частин – прес-конференції і обговорення в форматі круглого столу. Запрошені експерти поділяться результатами моніторингових досліджень в галузі освіти, протидії корупції та забезпечення чесних і прозорих бюджетних процесів. Учасники заходу обміняються досвідом та ідеями, візьмуть безпосередню участь в розробці пропозицій щодо вдосконалення системи фінансування шкіл.

Участь у заході безкоштовна. Центр HRTC забезпечує учасників тренінгу роздатковими матеріалами і пригощає кавою. Захід відбудеться у бізнес-центрі «Олександрівський» (вул. Нікольська, 25). Початок реєстрації о 10:30. Початок заходу – об 11:00.

Захід проводиться за підтримки Фонду розвитку міста Миколаєва за кошти NED (Вашингтон, США), відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, незалежного соціально-екологічного руху NESEHNUTI в рамках Програми трансформаційного співробітництва Міністерства закордонних справ Чеської республіки.

Питання організаційного забезпечення заходу та логістики: Борис Кудар (097) 712-62-87, [email protected]. Більш детальна інформація на сторінках заходу: http://hr-advocacy.mk.ua/2020/02/06/press-conf-12-02-2020/ і https://www.facebook.com/events/1366705090176914/.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.