bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проведення відкритого тендеру на постачання техніки та комплектуючих
31.01.2020

В межах проєкту «Групи самодопомоги як каталізатор соціальних змін для згуртування громади», що виконується Ресурсним центром ГУРТ в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та фінансової підтримки Європейського Союзу, оголошується відкритий тендер на постачання техніки та комплектуючих для представників цільових громад Донецької та Луганської областей.

Технічне завдання та критерії відбору заявок описані у документі «Додаток 1. Технічне завдання», який додається до цього оголошення. Форма тендерної пропозиції знаходиться у документі «Додаток 2. Тендерна пропозиція».

Увесь пакет документів доступний для завантаження в ZIP-архіві під цим повідомленням або за посиланням.

Графік проведення тендеру

  • уточнюючі запитання приймаються винятково електронною поштою на адресу [email protected] з темою листа «ПРООН закупівлі_Техніка» до 18:00 5 лютого 2020 р.
  • відповіді на уточнюючі запитання будуть опубліковані у вигляді доповнення до цього оголошення не пізніше 7 лютого 2020 р.
  • заявки приймаються до 18:00 12 лютого 2020 р.
  • остаточні результати проведення тендеру будуть опубліковані у вигляді доповнення до цього оголошення не пізніше 17 лютого 2020 р.

Відповіді на уточнюючі запитання

Запитання: Підкажіть, будь ласка, де можна почитати договір на цей тендер.

Відповідь: Відповідно до п. 3.1.3 технічного завдання учасник тендера серед інших документів має запропонувати власний зразок договору постачання.

Запитання: Суму на позицію в тендері виставляти з ПДВ?

Відповідь: Усі суми у тендерній пропозиції мають включати всі необхідні податки та збори.

Запитання: Уточніть, будь ласка, чому в Додатку №1 ТЗ, поставка товару на одне місто вказана декілька разів. Це означає, що в один населений пункт буде проводиться доставка техніки за різними адресами?

Відповідь: Так, у цьому випадку йдеться про різних отримувачів у межах одного населеного пункту або громади.

ПЕРЕМОЖЕЦЬ ТЕНДЕРА: ТОВ «Вертекс ІТ»

***

Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.