bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Неформальний діалог «Розвиток освіти національних меншин в ОТГ»
29.01.2020

Програма «ECMI Україна» Європейського Центру з питань меншин за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України розпочинає нову ініціативу – серію неформальних діалогів «Зустріч з експертом: просто про складне». Вона покликана підвищити обізнаність різних етнічних груп про актуальні суспільні питання.

Перша тематична зустріч відбудеться 30 січня 2020 року. Ми будемо говорити про питання розвитку освіти національних меншин в об’єднаних територіальних громадах з різноманітним етнічним складом населення.

Як зберегти полікультурність таких громад, не зашкодивши при цьому якості освіти? Європейський центр із питань меншин пропонує поговорити про це з провідним експертом у питаннях освіти, одним з авторів концепції опорних шкіл Сергієм Дятленком.

Сергій Дятленко долучався до реалізації Ініціативи «Управління різноманіттям із метою стійкого економічного розвитку», яку проводив Європейський центр з питань меншин за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» у 2018-2019 роках. Експерт добре обізнаний із ситуацією «на місцях», співпрацює з відповідними профільними Міністерствами та донорськими організаціями.

До обговорення ми пропонуємо наступні питання:

  • освіта національних меншин в ОТГ: можливості та  переваги
  • майбутні перспективи розвитку опорної школи в ОТГ
  • коментар експерта щодо нового закону про загальну середню освіту: новації та можливості

Захід відбудеться у приміщенні Кримського дому, за адресою:м. Київ, ДП «Кримській дім», вул. Михайла Омеляновича-Павленка, 9 (колишня вул.  Суворова на Печерську, поряд з готелем Салют).

Зареєструватися на захід та поставити запитання експерту можна за посиланням: https://forms.gle/CvECdjGn8mN9dr588.

Для участі, просимо заповнити форму до 29 січня включно.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.