bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ужгород: Форум активних громадян
29.01.2020

Міжнародний Республіканський Інститут (МРІ) в Україні запорошує на Форум активних громадян, який відбудеться в м. Ужгород 13 лютого 2020 р. о 12:30 в ресторані «Дельфін» (2-й поверх), Київська набережна, 3.

Форум активних громадян – це можливість для міської влади та громадськості зустрітися та обговорити важливі питання розвитку міста та вектори співпраці. На Форум запрошуються представники Ужгородської міської ради, громадські активісти, представники політичних партій та всі ті, хто турбується про майбутнє свого міста. Форум активних громадян є безкоштовним та відкритим для громадськості. Реєстрація на західhttps://bit.ly/30OzNJM

Реєстрація та вітальна кава розпочнуться о 12:30 годині. Відкриття форуму та вітальна промова о 13:00. Після вітальної промови відбудеться презентація виконавчого директора Асоціації міст України Олександра Слобожана «Інструменти взаємодії громадськості з органами місцевого самоврядування». Також відбудеться панельна дискусія на тему «Міський розвиток та участь громади у ньому», в якій візьмуть участь:

  • Олександр Солонтай, експерт з місцевого розвитку
  • Юлія Сабатюк, голова правління Асоціації ОСББ «Лучани», експертка з ОСББ
  • Ольга Омельчук, експертка з місцевого розвитку, голова міста Нетішин (2010-2014)

Модератор заходу – Андрій Саук, голова ОСББ і засновник «Школи ефективного ОСББ».

Після панельної дискусії спеціаліст з проведення досліджень Міжнародного Республіканського Інституту Віталій Шарлай презентує результати опитування жителів Ужгорода. У фінальній частині форуму випускники Академії громадянина таШколи молодого політика МРІ презентують соціальні проєкти, які вони планують імплементувати в Ужгороді. Закриття форуму відбудеться о 17:20 годині, після чого гості зможуть поспілкуватися зі спікерами за кавою.

 Форум активних громадян буде організовано Міжнародним Республіканським Інститутом (МРІ) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.