bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливість відвідати Славутич і Чорнобиль із Твоя Країна»
29.01.2020

Поїздка до Славутича та Чорнобиля із всеукраїнським рухом «Твоя Країна».

Ти ж знаєш, що в Україні багато цікавинок, які чомусь досі залишаються нетуристичними. Ми хочемо відкрити їх тобі! Так, саме тобі, тому запрошуємо до «Славутицьких Сомів» в гості.

Найкласніше, що участь у проєкті майже безкоштовна!

Організатори намагаються забезпечити частину харчування та максимальну економію на заходах програми. Самостійно учасники оплачують витрати на проїзд, харчування та деякі пункти програми. 

Витрати на кожному візиті можуть різнитися в залежності від масштабу міста, але усе це детально розглядається перед поїздкою. 

Зазвичай учасники живуть на квартирах у місцевих хостів, що допомогають нашому руху на волонтерській засаді. Умови можуть бути різні, проте гостинності та доброзичливості не позичати!

Під час візиту ти познайомишся з багатьма цікавими особистостями із різних куточків країни, побачиш довгоочікуване місто, насолодишся цікавими лекціями\тренінгами\активностями\мистецтвом та ще багатьма захоплюючими сюрпризами, які підготували саме для тебе організатори проекту! Ти отримаєш купу яскравих вражень, подарунків та емоцій!

Все, що тобі потрібно, - це заповнити анкету в шапці профілю до Славутича 27-29 березня на візит «Славутицькі соми». Знаємо, що ти можеш захотіти відвідати й інші візити. Проте наголошуємо, що після трьох днів, проведених у Славутичі, ти не повернешся додому без змін (і ми не маємо на увазі радіацію під час екскурсію на Чорнобиль).

Потрапивши одного разу на ТК, твоє життя зміниться. Чекаємо саме на тебе!

За деталями: https://cutt.ly/brmVX9I
За анкетою: bit.ly/tvoja_krajina_anketa

Контакти

  • Валерія Черняк
  •  +380662150982

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.