bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Open Data Campus. Сервіси для міста
13.01.2020

У безмежних масивах відкритих даних можна знайти відповіді на багато питань щодо діяльності рідного міста. Сотні сайтів державних інституцій, мільйони цифр, в яких можна загубитися. 

Для того, щоб дані приносили користь, ними треба вміти користуватись, а ще краще створювати прості та зрозумілі сервіси, візуалізації та аналітичні матеріали.

Якщо ви прагнете зрозуміти цінність відкритих даних міст та навчитись використовувати їх для вирішення локальних проблем, запрошуємо вас на Open Data Campus, тема кемпу “Сервіси для міста”.

Open Data Campus - це два насичені дні, під час яких ви навчитесь працювати з важливими для міста даними, познайомитесь з однодумцями, отримаєте фідбек для ваших ідей і у командах придумаєте сервіси, що спростять життя населенню вашого ж міста.

Коли: 01-02 лютого 2020
Де: 1991 Mariupol, проспект Миру 93Б

У програмі:
- Кейс-стаді успішного стартапу на основі відкритих даних
- Воркшопи: Як і де шукати дані. Інструменти “чистки” та структурування. Підприємницьке мислення.
- Робота з експертами в групах для “запаковки” ідей

✔️Зареєструватись: https://bitly.su/4JAeXnx8
️Дедлайн реєстрації 24 січня.

Детальна інформація про кампус - на сайті: http://1991.vc/campus/

//
Кемп проходить в рамках Open Data Challenge — визнаного світового формату конкурсу інноваційних IT-проектів на основі відкритих даних.
Проект реалізується за підтримки Міністерство цифрової трансформації України у рамках USAID/Uk Aid проекту TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.