bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Харкові відбудеться ІІ Міжнародний форум студентських та молодіжних організацій
12.03.2010

  25-28 березня 2010 року ХОМГО «Харківська молодіжна рада» спільно зі Студентською Радою ХНУ імені В.Н. Каразіна та ОСС «Студентський Альянс» НТУ «ХПІ» за підтримки Управління у справах сім’ї та молоді Харківської обласної державної адміністрації планує проведення II Міжнародного форуму студентських та молодіжних організацій «Молодь, освіта, наука: виклики та перспективи». Очікується участь представників студентських та молодіжних організацій України, більш ніж 7 країн СНД та ЄС. Партнери: Представництво Міжнародної організації «Співдружність студентів і молоді країн СНД» в Україні, Рада з питань молодіжної політики Харківської обласної державної адміністрації, Інститут сталого розвитку, Спілка студентів та молоді ХНПУ імені Г.С.Сковороди

  В рамках проведення форуму будуть обговорені наступні теми: законодавчі аспекти діяльності студентських організацій, розвиток науки та інновації, перспективи міжнародного співробітництва в гуманітарної сфері, волонтерський рух, патріотичне виховання молоді, проблеми та перспективи розвитку молодіжної та студентської преси, аспекти екологічної безпеки.

  Організаційний внесок – 350 грн., сплачується при реєстрації. В суму входить вартість проживання, харчування, культурної програми та роздаткового матеріалу. Оплата проїзду учасників здійснюється за рахунок відряджуючої сторони.                    Заїзд учасників форуму – 25 березня 2010 року. Від’їзд 28 березня 2010 року (анкета та програма додається).

   Заповнену анкету надсилати на електронну адресу:  [email protected] з темою листа “FORUM_KHARKIV” до 21 березня 2010 року включно. За додатковою інформацією звертайтесь:

Гнилицький Максим: +3 8 063 471 08 63,

Калініченко Олексій; +3 8 063 413 46 88.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.