bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація проекту «Коаліції ОГС Полісся – синергія та вплив» у Житомирі та Луцьку
13.12.2019

Центр демократії та верховенства права запрошує активних громадян Житомирщини та Волині на презентацію нового проекту «Коаліції ОГС Полісся – синергія та вплив», яка відбудеться 17 грудня у Житомирі та 18 грудня в Луцьку.  

Основна мета проекту – посилити спроможність організацій громадянського суспільства (ОГС) у містах Житомир та Луцьк для спільної участі у вирішенні актуальних проблем свого міста. 

У рамках презентації будуть обговорені особливості створення та функціонування коаліцій організацій громадянського суспільства. Експерт із розвитку коаліцій та мереж Іван Омелян поділиться досвідом побудови найвпливовішої коаліції громадських організацій в Україні. Серед спікерів – Жанна Соловйова, виконавча директорка НУО “Сучасний Формат”, Ірина Гайдучик, Виконавча директорка громадської організації “Волинський Інститут Права” та Кіра Нечай, менеджер проектів Центру демократії та верховенства права.

На заході також буде обговорена можливість створення коаліцій ОГС в Житомирі та Луцьку, що сприятиме прийняттю політик, направлених на вирішення місцевих проблем. 

До участі запрошуємо представників організацій громадянського суспільства та соціально відповідального бізнесу Житомирщини та Волині. 

Для участі у заході необхідно заповнити реєстраційну форму – http://bit.ly/2Pxj9ZZ 

Презентація у Житомирі відбудеться 17 грудня (вівторок), а в Луцьку 18 грудня (середа) з 10:30 до 14:00

Місце проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам.

У випадку виникнення питань – пишіть на пошту менеджеру проектів ЦЕДЕМ Кірі Нечай – [email protected] з темою листа “Презентація Коаліції ОГС Полісся Житомир/Луцьк”.

Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) – це аналітично-адвокаційний центр, що працює в громадському секторі України з 2005 року, спрямовуючи свої зусилля на розвиток незалежних медіа, підтримку громадських платформ і рухів, а також побудову правової держави в Україні.

Проект впроваджується Центром демократії та верховенства права у рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.