bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нерівність і мобільність: образ майбутнього очима молоді
09.12.2019

Презентація звіту за результатами соціологічного дослідження та дискусію щодо розуміння молоддю своїх перспектив. Як молоді групи сприймають об’єктивну нерівність? Як нерівність впливає на життєві стратерії?

Як молоді групи сприймають об’єктивну нерівність? Як її пояснюють і обґрунтовують? Як нерівність впливає на амбіції і життєві стратегії? До яких форм індивідуальних і колективних вона заохочує? Які основні траєкторії мобільності всередині сформованої системи нерівності? Які доступні канали мобільності? Яка роль освіти і роль територіальної мобільності? Наскільки інтенсивно і детально обговорюються варіанти міграції?
Спробуємо знайти відповіді на ці та інші питання під час обговорення.

Презентує звіт Потарська Ніна - Національна координаторка Міжнародної жіночої ліги за мир і свободу, директорка Центру соціальних і трудових досліджень.

Дискутант - Енріке Менендес - голова аналітичного центру “Донбаський Інститут регіональної політики”.

За модерації Діани Берг - культурна менеджерка, громадська діячка, засновниця Платформа ТЮ, одна із найяскравіших представниць проукраїнського руху в Донецьку.


Звіт та дискусія за результатами соціологічного дослідження реалізується на замовлення Фонду Бориса Нємцова (Німеччина) за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Сторінка заходу у FaceBook https://www.facebook.com/events/1694111670725471/

Контакти

  • Потарська Ніна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.