bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма ТКС Польща-Білорусь-Україна запрошує на Транскордонний Форум журналістів
06.12.2019

Програма Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 запрошує взяти участь у Транскордонному Форумі журналістів, який відбудеться 16-18 грудня 2019 р. у Луцьку.

Ми представимо учасникам Форуму перші результати діяльності нашої Програми у перспективі 2014-2020. Презентації проектів та візити на місця реалізації дадуть можливість одержати актуальну інформацію з перших уст, а зустрічі та обговорення час Форуму стануть платформою для обміну думками журналістів з трьох країн. На учасників також чекають сюрпризи - під час заходу ми оголосимо два конкурси.

Для нас важливим є фахове висвітлення діяльності нашої Програми та проектів у ЗМІ трьох країн, тому будемо раді вітати журналістів, які, зокрема, спеціалізуються на тематиці міжнародної та транскордонної співпраці, діяльності донорських організацій, ініціатив ГО та місцевого розвитку.
 
Більше інформації про Програму ТКС Польща-Білорусь-Україна: http://pbu2020.eu/ua/pages/251
 
Щоб зареєструватися на Форум, заповніть, будь ласка, реєстраційну форму. Онлайн реєстрація відкрита до 6 грудня 2019 року.

Завантажити попередню програму можна тут.

Захід фінансується з коштів ЄС, участь є безкоштовною. Організатори забезпечують проживання у готелі, транспорт автобусом / мікроавтобусом (відповідно до реєстраційної форми), харчування, роздаткові матеріали.

Мови форуму: польська, українська, російська (буде забезпечено переклад).

Контакти

  • Представництво Програми у Львові
  • тел.: +38 0322 61 02 59
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.