bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Радіопрограма «Творчість та діяльність Т.Шевченка та сьогочасний громадський рух»
09.03.2010

Сьогодні в ефірі ТРК «Сокаль 101FM» о 3-й год. відбудеться радіопрограма «Творчість та діяльність Т.Шевченка та сьогочасний громадський рух».

Радіо також можна слухати on line, інформація - на сайті радіо.  

Учасниками її стануть представники Центру розвитку та захисту прав жителів територіальних громад “Світанок” (Сокаль) та Центру громадської адвокатури (Львів).

У рамках радіпрограми також відбудеться презентація роботи нової активної організації в районі - Центр розвитку та захисту прав жителів територіальних громад ”Світанок”.

Центр розвитку та захисту прав жителів територіальних громад створений активістами Сокальського району цього року для захисту прав та реалізації інтересів громад та їх мешканців у сфері реалізації громадських ініціатив, місцевого розвитку, інших сферах суспільного життя за правового сприяння проекту ЦГА «Правовий супровід ініціатив», що підтримується МФ «Відродження».

Завданням Центру члени організації визначили сприяння підвищенню рівня правової обізнаності громадськості; громадський моніторинг ефективності діяльності органів місцевого самоврядування в межах законодавства України; здійснення розробки проектів рішень та проводити громадську експертизу проектів рішень; сприяння недопущенню прийняття економічно недоцільних та неефективних постанов та актів для жителів територіальних громад в межах законодавства України; сприяння культурному збагаченню громадськості; сприяння усуненню перешкод для розвитку господарської та підприємницької діяльності; забезпечення зворотного зв’язку між територіальними громадами та органами місцевого самоврядування всіх рівнів для оцінки ступеня ефективності управлінської функції органів місцевого самоврядування в межах законодавства України.

Центр розвитку та захисту прав жителів територіальних громад “Світанок” та ТРК «Сокаль 101FM» реалізовують проект «Пізнаємо Кобзаря», у рамках якого сьогодні щогодини проводитимуться обговорення.

Контакти

  • Віктор Притулко
  • Центр розвитку та захисту прав жителів територіальних громад ”Світанок”
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.