bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Разом за безпеку жінок!
26.11.2019

Разом за безпеку жінок! Під таким гаслом відбулась сьогодні прес-конференція з нагоди міжнародного дня боротьби проти насильства щодо жінок та 50-тиріччя міжнародної програми Au-Pair.

Захід проходив в прес-центрі Закарпатської обласної державної адміністрації, на якому зібрались партнери соціальної програми Української Au-Pair Асоціації: ­Начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА – Ерфан Віталій; Голова Правління Української Au-Pair Асоціації – Козир Наталія; Начальник відділу з питань сім`ї, оздоровлення дітей та запобігання сімейного неблагополуччя департаменту соціального захисту населення ОДА – Оксана Пагулич; Уповноважена Голови Національної поліції України в Закарпатській області, старший лейтенант поліції – Щерба Тетяна та Старший інспектор ВДОП Управління превентивної діяльності  ГУНП в Закарпатській області – Діана Шемет.

Освітня програма Української Au-Pair Асоціації «Разом за безпеку жінок» спрямована на превенцію, на розширення прав та можливостей молодих жінок через проведення освітніх заходів щодо захисту від насильства.

В рамках спільної програми планується ряд короткострокових та довгострокових проєктів, а саме:

- проведення інформаційних компаній спрямованих на роботу з суспільством для зміни соціальних поглядів і вироблення нетерпимості до насильства стосовно жінок;

- проведення кампаній, спрямованих на підвищення правової, психологічної, фінансової та сексуальної грамотності та репродуктивного здоров’я молодих дівчат;

- проведення семінарів, тренінгів та вебінарів, спрямованих на розвиток лідерського потенціалу та власної гідності;

- налагодження партнерства з організаціями, які працюють в цьому напрямку, а також з місцевими органами влади та представниками правоохоронних структур.

«Освіта  є головним засобом розширення прав і можливостей молодих жінок, за допомогою знань, навичок і впевненості в собі, необхідних для повноцінної участі в процесі свого розвитку. Знання, отримані дівчатами в рамках цієї програми, допоможуть їм створити більш безпечне життя, життя в якому молода дівчина усвідомлює, що вона має право сама приймати рішення щодо її життя. Що ніхто крім неї не має контролю над її життям»,– зазначила Наталія Козир, під час прес-конференції.

На позитивній ноті також було підписано меморандум у сфері реалізації молодіжної політики у Закарпатській області між Українською Au-Pair Асоціацією та Управлінням молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Українська Au-PairАсоціація

www.uapa.info

Контакти

  • Наталія Козир 0992496460

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.