bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація програми малих грантів від Посольства США
25.11.2019

Помічник аташе з питань культури та освіти Посольства США в Україні розповість про умови та деталі програми. Залежно від наявності коштів, Посольство США надаватиме малі гранти українським та американським організаціям, що мають статус неурядових.

Посольство США в Україні оголошує Програму малих грантів громадської дипломатії для підтримки проєктів у сфері культури та підтримки молоді на 2019–2020 рр. Проєктні заявки повинні бути пов’язані з однією або кількома прийнятними темами (перформативне та візуальне мистецтво, художнє мистецтво; інноваційні проєкти у сферах міського планування, спорту, VR-технологій тощо) та пріоритетами фінансування, які зазначені на сайті Посольства США.

Залежно від наявності коштів, Посольство США надаватиме малі гранти українським та американським організаціям, що мають статус неурядових і неприбуткових. Загальний обсяг фінансування програми 200 тисяч доларів (10-50 тисяч доларів на проєкт). Усі проєкти повинні мати на меті промоцію культури США в Україні або висвітлення американсько-української співпраці у зазначеній сфері.

Помічник аташе з питань культури та освіти Посольства США в Україні розповість про умови та деталі програми.

Презентація відбудеться у центрі “Вікно в Америку”(вул. Героїв Крут, м. Херсон) 26 листопада 2019 року о 17:00.

Контакти

  • https://ua.usembassy.gov/education-culture/current-programs-grants/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.