bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Агенція судових послуг
03.03.2010

Вперше в Україні в Івано-Франківському міському суді поряд з відділом прийому вже близько 6 місяців працює Агенція судових послуг. Тут волонтери безкоштовно надають юридичні консультації щодо порядку оформлення та подання позовів до суду, розмірів та порядку сплати судового збору, підсудності та підвідомчості справ, роз’яснення процесуальних процедур, строків та порядку оскарження судових рішень . Створена та функціонує Агенція за ініціативою «Станіславської правозахисної групи» за підтримки Івано-Франківського міського суд. Агенція намагається зробити судову систему - ближчою до людей. Відтак збільшити рівень довіри населення до судової влади.

Ще одна ідея такого проекту – відновити довіру людей до судочинства. За півроку функціонування Агенції судових послуг було зареєстровано близько 1500 звернень громадян.

Усі послуги судової Агенції - абсолютно безкоштовні.

Наразі в Агенції судових послуг працюють 2 волонтери. Найблищим часом “Станіславська правозахисна група” планує залучити до роботи у міському суді ще випускників юридичних факультетів. Також до роботи в Агенцію на громадських засадах запрошуються правозахисні організації Івано-Франківщини.

Контакти

  • Андрій Малетин
  • Станіславська правозахисна група
  • [email protected]
  • 0503338783

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.