bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Науковий стендап-батл Science Slam
07.11.2019

У Києві, 16 листопада о 18:00 на платформі «Острів» вперше в Україні відбудеться змагання між науковцями за кращу презентацію свого наукового відкриття у стилі стендапу.

Science Slam це масштабна і запекла боротьба між шістьма науковцями з різних сфер математики, соціології, психології, етнології, філософії та хімії, які займаються дослідженнями і готові презентувати свої результати. 

Кожен виступ триватиме 10 хвилин, за які науковець-слеммер має розкрити тему дослідження і простими словами пояснити результати цього відкриття, і як це може вплинути на буденне життя українців вже сьогодні. Глядачі матимуть змогу поставити питання слеммерам і визначити найкращий виступ за допомогою гучних оплесків. Переможець отримає боксерські рукавиці, а також звання першого переможця Science Slam. Модерувати захід буде зірковий ведучий. Задати питання можна буде засновнику руху Грегору Бьюнінгу.

Science Slam це новий формат популяризації науки в Україні та світі, коли глядачі можуть прийти ввечері в бар зі своїми друзями і послухати результати останніх наукових відкриттів зрозумілою мовою. Це можливість популяризувати українську науку серед молодого покоління та надихнути студентів на власні наукові відкриття”, говорить Дмитро Румянцев, один із організаторів події.

Історія проекту:

Science Slam проект популяризації науки, заснований німцем Грегором Бьюнінгом в 2010 році. Проект являє собою серію науково-популярних лекцій, які читають молоді вчені. Кожен виступ триває обмежений час, як правило, не більше десяти хвилин. Виступ із власним дослідженням повинен бути доступним і цікавим для не підготовленої аудиторії. Переможця визначають за допомогою шумоміра - за гучністю аплодисментів. Такі події відбуваються також в багатьох містах в Америці, Німеччині та Англії.

Контакти

Марина Румянцева,

PR manager Science Slam Kyiv

[email protected]

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.