bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Кіномедіа» в Одесі: Саша Кольцова про пропаганду, вибори та соцмережі
05.11.2019

Лекція від Саши Кольцової, авторки, журналістки, членкині правління Суспільного мовлення, в рамках спецпроекту фестивалю «Кіномедіа».

18 листопада о 18:30 у Лекторії культурного простору 4City (вул. Канатна, 27/1, Одеса) відбудеться лекція Саши Кольцової, авторки, журналістки, членкині правління Суспільного мовлення, в рамках спецпроекту фестивалю «Кіномедіа».

На лекції поговоримо про пропаганду, вибори та соцмережі. Як не втрапити на гачок пропаганди, які саме маніпуляції використовують на виборах, чи на нашому боці соцмережі, все це та багато іншого розглянемо на прикладі нашої країни та досвіду зарубіжних країн.

Facebook-подія.

Саша Кольцова. Кіномедіа 

Коли: 18 листопада о 18:30

Де: у Лекторій 4City (вулиця Канатна, 27/1, Одеса)

Вартість: безкоштовно за умови попередньої реєстрації.

Реєстрація на місці можлива, але довга. Тому краще зареєструйтеся заздалегідь.

«Кіномедіа» - єдиний в Україні фестиваль короткометражних фільмів про медіа та журналістику. Фестиваль має на меті висвітлювати принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа. 

Організатор кінофестивалю – Незалежна асоціація телерадіомовників.

Проект здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та Посольства Швеції. Інформаційні  партнери фестивалю краудфандингова платформа «Мой город», Детектор медіа, uFest.in.ua, ГУРТ, Громадський простір, CinemaHall, Режисер.Орг, НСКУ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.