bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Юнесківці Полтави запрошують відзначити День ООН
23.10.2019

24 жовтня світова спільнота відзначає День Організації Об’єднаних націй. З цієї нагоди учні полтавської школи «Паросток», що входить до мережі  асоційованих шкіл ЮНЕСКО, запрошують зацікавлену молодь приєднатися до обговорення важливих питань.


«Ідея Дня ООН цього року може звучати як «кожен може внести посильний вклад в роботу для клімату і цілей сталого розвитку». Тож було вирішено об’єднати в цей день наших однодумців – прогресивні школи Полтави та Полтавського району, і змоделювати діяльність ООН», – говорить керівник проєкту, вчитель історії та права Ольга Маслова.
Школярі будуть працювати у п’яти комітетах, які відтворюють зміст діяльності ООН: комітет з питань миру, комітет з питань зміни клімату, комітет забезпечення цілей сталого розвитку, комітет з питань соціальної включеності та демократії, комітет з питань забезпечення продовольством.
Молоді люди аналізуватимуть актуальні проблеми та шукатимуть рецепти змін – в собі, в найближчому соціумі та територіальній громаді.
Під час участі в цьому проєкті учасники ознайомляться із діяльністю Організації Об’єднаних націй, дізнаються про цінності, які ООН підтримує та пропагує, розберуться у глобальних проблемах та пошукають їх вирішення. А крім того, отримають досвід продуктивної командної роботи.
Приєднуватися можуть всі охочі віком від 14 до 17 років.

 

Терміни: 24 жовтня 2019, 11:00 – 14.00 

Місце: ПНВК “Паросток”, вул. Дослідна, 56

 

Контакти

  • Телефон для довідок +38(068)9320637.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.