bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄврОбус у Харкові. Європейські можливості для України
08.10.2019

10 жовтня 2019 року в Харків завітає «ЄврОбус» – автобус, що мандрує містами України та Молдови аби поширити інформацію про Угоду про асоціацію з Європейським Союзом та розповісти про можливості, які відкриває дана угода для молоді, бізнесу, громадянського суспільства, органів влади та всіх верств населення.

Зупинка «ЄврОбусу» у Харкові – площа біля ХНАТОБу, вул. Сумська, 25. Саме тут з 13:00 до 17:00 на всіх відвідувачів чекають ігри, вікторини з призами, пізнавальна інформація про відносини України з Європейським Союзом, фотозона.

Також у рамках проекту ЄврОбус 10 жовтня у приміщенні «Art Area Дк» (вул. Чернишевська, 13) відбудуться тематичні заходи: – інформаційний семінар для бізнесу та громадських організацій «Співпрацюй або зникни: уроки Європи для України»; – інформаційна сесія «Європейські освітні можливості для молоді»; – показ короткометражних фільмів та дискусія про європейські цінності.

Детальна програма заходів проекту із переліком тем та спікерів, посиланнями на попередню реєстрацію додається.

Просимо поширити інформацію про заходи та завчасно узгодити з контактною особою можливість організації інтерв’ю із запрошеними експертами.

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/383604769182507/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.