bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Російсько-українська газова криза 2009 р: порівняльний погляд з Києва, Бухареста та Кишинева
18.02.2010

5 березня 2010 року Інститут Євро-Атлантичного співробітництва презентує дослідження «Російсько-українська газова криза 2009 р: порівняльний погляд з Києва, Бухареста та Кишинева», підготовлене авторським колективом з трьох країн.

Видання присвячене порівняльному аналізу впливу російсько-української газової кризи січня 2009 року на процес прийняття політичних рішень в трьох сусідніх державах: Україні, Румунії та Республіці Молдова.

Дослідження спирається на методологію когнітивного інституційного аналізу кризових ситуацій, розроблену Європейською програмою антикризового менеджменту під проводом Центру досліджень та тренінгів з питань антикризового менеджменту (CRISMART) Шведського Коледжу національної оборони.

Дослідження є особливо актуальним з огляду на незавершеність врегулювання питань транзиту газу в Східній Європі, заявлені новим керівництвом України наміри перегляду існуючих договорів та наявність конкурентних проектів диверсифікації джерел постачання та транспортування газу в чорноморському регіоні.
 

Презентація відбудеться 5 березня 2010 року з 11.00 до 13.00 у приміщенні прес-центру Українського національного інформаційного агентства «УКРІНФОРМ» (м.Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16). Бажаючих просимо підтвердити участь до 02 березня 2010 року.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.