bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрита лекція «Чи є у мистецтва своя мова? Проблеми розуміння» (Суми)
09.09.2019

Кожен вид мистецтва породжує свій власний тип художнього сприйняття, який надає певний вплив на людину, що не може бути замінений іншими видами художнього сприйняття.

13 вересня 2019 у Конгрес-центрі СумДУ о 18:00

Мистецтво є максимально універсальною мовою - мовою образів. Воно знищує всі мовні бар’єри, даючи змогу спілкуватись на міжнародному рівні навіть знищуючи часові бар’єри. Кожен вид мистецтва породжує свій власний тип художнього сприйняття, який надає певний вплив на людину, що не може бути замінений іншими видами художнього сприйняття. Таким чином на кожний вид мистецтва є своя аудиторія, яка може сприйняти його належним чином.

Запрошуємо всіх без винятку містян і гостей міста до цікавої лекції про мистецтво. Лектором цієї зустрічі в Центрі освіти виступить Панасюк Валерій Юрійович, доктор мистецтвознавства, професор Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка, знавець історії опери та театру. Валерій Юрійович є автором монографії «Художнє та нехудожнє в системі театральних комунікацій», а також є членом національної спілки театральних діячів України, членом Вченої ради при Національному центрі театральних досліджень ім. Л. Курбаса (м. Київ). Він - теоретик, лектор і головуючий журі театрального конкурсу «Чехов-Фест».

Місце проведення зустрічі: м. Суми, вул. Покровська, 9/1 (Конгрес-центр СумДУ), к. 213.

Вхід – вільний, без попередньої реєстрації. Чекаємо всіх!

Зустріч проводиться в рамках проекту “Підтримка освітніх послуг Центру освіти дорослих та популяризація освіти впродовж життя в м. Суми” громадської організації Центр освіти впродовж життя за підтримки DVV International в Україні та сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Фейсбук-івент заходу:
https://www.facebook.com/events/386963508624369/

 

 

 

 

Контакти

  • Сергей Хвостов

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.