bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Засідання «Молодіжного бізнес-клубу»
13.02.2010

Молодіжний ресурсний центр України, Український національний комітет Міжнародної торгової палати та Renaissance consulting в допомогу молодим лідерам, які прагнуть започаткувати бізнес або розвивати свою фірму заснували «Молодіжний бізнес-клуб».

Ідея заснування бізнес-клубу виникла виходячи з глобального моніторингу попиту, респектабельності та перспективності молодіжних бізнес-спільнот організованих за клубним принципом.

Головна мета «Молодіжного бізнес-клубу» – залучення максимальної кількості учасників в якості членів або цільової аудиторії, на яку поширюється діяльність бізнес-клубу, а також формування та надання якісних бізнес та інформаційних послуг всім зацікавленим.

Головна ціль «Молодіжного бізнес-клубу» – здобути позиції лідера та «диктувати моду» в молодіжній бізнес політиці. Дана ціль сформована з аналізу інтересів та мотивацій широкої аудиторії молодіжного сектору.

Серед основних завдань діяльності «Молодіжного бізнес-клубу» є:

  • створення комфортної неформальної атмосфери спілкування;
  • проведення різних цільових заходів в достойному оптимальному форматі
  • забезпечення регулярною інформацією про проведені та заплановані заходи;
  • надання можливості активної участі в засіданнях, що проводяться;
  • надання можливості обговорення і здобуття інформації по глобальним комерційним, фінансовим, економічним, гуманітарним, політичним та іншим темам, суміжних до бізнес процесів, а також власних професійних інтересів;
  • надання можливості кожному членові знайомити аудиторію зі своїми бізнес-інтересами та бізнес-ініціативами, проводити презентації своїх фірм та бізнес-проектів;
  • створення технології єдиного інформаційно-комерційного поля;
  • організація індивідуальних контактів усередині бізнес-клубу та за його межами;
  • організація взаємодії з іншими бізнес-клубами та бізнес-співтовариствами України і зарубіжжя;
  • якісне виконання індивідуальних інформаційних і бізнесу-послуг.

Засідання «Молодіжного бізнес-клубу» відбуваються кожного четверга з 18.00 до 20.00 у конференц-залі Українського національного комітету Міжнародної торгової палати за адресою м. Київ, вул. Рейтарська, 19б (станція метро Золоті Ворота).

Форма засідань: експертне обговорення, презентації, доповіді, конференції, круглі столи, семінари, фокус-групи, «мозкові штурми», брифінги, тощо.

До участі запрошуються власники діючого бізнесу, менеджери компаній, незалежні експерти, представники влади, політики, а також всі ті хто бажає долучитися до бізнес середовища. При «Молодіжному бізнес-клубі» діє консалтинговий центр в якому Ви зможете отримати фахові консультації та послуги з юриспруденції, менеджменту, маркетингу, продажів та фінансів.

Приносьте свої проекти, бізнес-плани та комерційні ідеї і разом ми зможемо набагато більше ніж поодинці.

Бажаючі взяти участь у засіданнях «Молодіжного бізнес-клубу» повинні зареєструватися та пройти акредитацію, яка починається за 72 години і закінчується за 24 години до початку засідання.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.