bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

V всеукраїнський Форумі місцевих громадських ініціатив України
02.09.2019

Громадська спілка «Громадські ініціативи України» починає прийом заявок для участі у Форумі «Від ідеї до успіху: місцеві ініціативи змінюють життя українських громад- 2019».

Форум відбудеться 18 – 19 жовтня  2019 року в місті Луцьк.

Щоб взяти участь необхідно до 25 вересня  2019 року заповнити невелику анкету за цим посиланням 

Відібрані учасники Форуму будуть повідомлені додатковим листом після 5 жовтня.

ЩО БУДЕ НА ФОРУМІ?

Щороку на форумах Спілки учасники/ці знаходять партнерів, нові ідеї та натхнення для роботи в своїх громадах. Це відбувається під час панельних дискусій, майстер-класів та неформального спілкування. Ми (команда Спілки) використовуємо цікаві формати для обговорення досвіду, запрошуємо глибоких спікерів, ретельно відбираємо теми для навчальних сесій, даємо можливість висловитися кожному і кожній з пристуніх.

ПРО ЩО БУДЕМО ГОВОРИТИ?

Цього року ми  плануємо поговорити про виклики (нові можливості і небезпеки), які перед громадянським суспільством ставить час та стрімкі суспільні і політичні зміни, що відбулись в країні  протягом цього року. 

Тож під час двох днів форуму лідери НУО, ОМС, активісти, волонтери, блогери зможуть обмінятись думками, обговорити можливості і перспективи співпраці в умовах нових можливостей децентралізації.  

Також відбудеться важлива для всього третього сектору дискусія про об’єднання та мережування громадських організацій  – що неурядові організації можуть робити спільно?  

В другій половині форуму відбудеться відверта “донорська” дискусія про те ефективність та шкідливість допомоги: як допомогти тим, хто допомоги потребує? Окреме місце займуть обговорення про форми, методи та результати співпраці громадських організацій та ОТГ. Для організацій, які цікавляться міжнародною співпрацею, буде можливість не лише поговорити про користь і шкоду міжнародного партнерства, але й знайти таких партнерів для майбутніх проектів. 

Вже традиційно на форумі відбудуться: майстер-класи, ярмарка і обмін досвідом, виступи ключових спікерів.  

ДЛЯ КОГО БУДЕ КОРИСНИМ ФОРУМ?

Ми запрошуємо до участі представників/ць громадських організацій та ініціативних груп з усіх куточків України, а також  культурних діячів, представників органів місцевого самоврядування, представників бізнесу та донорських організацій. 

Всі разом впродовж двох днів будемо шукати відповіді на найбільш актуальні питання, що стоять перед українським громадянським  суспільством, акцентуючи увагу саме на місцевому рівні. 

Вже традиційно під час Форуму відбудеться нагородження переможців конкурсу “Краща громадська ініціатива України”. Це конкурс, який у 2013 році започаткувала Спілка “Громадські ініціативи України”, щоб відзначити найбільш значущі громадські ініціативи у сфері активізації місцевих громад. З цьогорічними номінантами на відзнаки  можна ознайомитись у розділі “Практики” за посиланням на сайті Спілки ГІУ

Маєте питання? – Пишіть, або телефонуйте організаторам: 

Контакти:

Інформація щодо участі в Форумі: Андрій Сільченко  067-430-15-54, [email protected] 

Загальні питання, партнерство, виступи спікерів: Юрій Степанець 067-960-72-64 [email protected]

Для представників луцьких організацій та медіа – контакти місцевого організатора Віктор Грисюк 050 722 82 77, [email protected]  

Сайт Спілки http://ngonetwork.org.ua/

Сторінка Спілки у фейсбуці www.facebook.com/ngonetwork.org.ua

Звіт  про діяльність Спілки ”Громадські ініціативи України” у 2018 році 

Форум відбудеться в рамках проекту «“Ефективна регіональна модель взаємодії НГО”», який реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за сприяння Національного  фонду підтримки демократії (NED).

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.