bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ефективні місцеві бюджети
31.07.2019

 

ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ)  спільно «Мережею Ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії» запрошує представників громадськості, медіа, бізнесу, місцевих голів/посадовців/депутатів м. Южне та місцеві громади Одеської області за круглим столом обговорити практики, виклики та ресурсні (навчальні, грантові) можливості для налагодження громадського аудиту/контролю для належного місцевого самоврядування.

Круглий стіл буде проведено з 11-00 до 13-00 у м. Южне Одеської області, 13 серпня 2019р. (приміщення міської бібліотеки, вул. Шевченко, буд 1, м. Южне Одеської області).

Ми обговоримо практики громадянських ініціатив у сфері ефективності місцевих бюджетів за грантовою, консультативною, навчальною підтримкою ФРММ 2015-2019 років та перспективи формування дієвої коаліції #Громадська префектура, що народжується у Вашої громаді, області та півдні України.

Буде оголошено конкурс грантів «Громадська префектура для ефективних місцевих бюджетів півдня України» та набір громадянських активістів і медіа у  «Школу громадських префектів» ФРММ за кошти  NED.

Умови грантового конкурсу та набору на навчання .

Експерти та Модератори:

  • Михайло Золотухін, директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»;
  • Інна Полякова, голова ГО «Суспільний добробут», координатор проекту #Громадська префектура у Одеської області.

Заявки на участь (П.І.Б, організація, телефон) чекаємо на: 

[email protected], тел.//факс (0512) 47-38-79. 

Також з питань участі у круглому столі  звертатись до 

Інни Поляковій [email protected] 093-82-12-941,:

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та ГО «Суспільний добробут»

____________________________________________________________

Круглий стіл проводитися в рамках проекту ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» http://frgn.mk.ua на тему:«Демократія та законність для ефективних місцевих бюджетів на півдні України» за підтримки NED (м. Вашингтон, ОК, США).

Проект реалізується в партнерстві з ГО «Суспільний (м. Южне Одеської області), ГО «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень» http://pcpsd.blogspot.com (м. Херсон) та в рамках діяльності мережі «Ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії.

Контакти

  • 47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.