bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Тернополі стартувала Всеукраїнська благодійна акція «Нагодуй горобчика»
06.02.2010

З 18 січня по 30 березня проходить Всеукраїнська благодійна акція «Нагодуй горобчика» – діти майже усіх великих міст країни будуть власноручно годувати горобців та інших міських пташок.

Захід має привернути увагу суспільства до питань соціально-екологічного виховання дітей та збереження популяцій птахів. В рамках проведення Всеукраїнської благодійної акції “Нагодуй горобчика”, у м. Тернопіль, 4 лютого, діти дошкільного навчального закладу “Затишок” та учні загальноосвітньої школи №9 спільно із волонтерами Всеукраїнської благодійної акції “Нагодуй горобчика” виготовляли годівниці, відгадували загадки про зимових птахів, розповідали віршики, грали в рухливі ігри та звичайно ж годували горобців та інших міських пташок.

По завершенню акції наприкінці зими відбудеться лотерея, переможець якої отримає заохочувальний подарунок – цифровий фотоапарат. Для того, щоб узяти участь у розіграші, потрібно до завершення акції надіслати фотографії дітей, які роздають корм пташкам, а також їхні малюнки або віршики, присвячені турботі про пташок. Усе це буде розміщене на сайтах організаторів та організацій-партнерів заходу. Тому ми дуже просимо батьків, вихователів та педагогів допомогти нам у справі поширення ідеї акції, та надсилати фотографії, малюнки і вірші діток на електронну адресу [email protected] чи поштову адресу: 03022, Київ, вул. Васильківська, 34 (або 03127, Київ, а/с 180). (детальніше: www.krupdom.com.ua/ru/company/news/Nakormi-vorobushka.htm ).

Організаторами заходу є компанія «Круп’яний Дім» (http://krupdom.com.ua), Всеукраїнська молодіжна організація «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ) (http://fri.com.ua), на місцевому рівні – Тернопільська обласна молодіжна громадська організація “Спілка Молодіжного Самоврядування”(СМС). Наразі до проведення акції долучилися і інші молодіжні регіональні організації, представники органів державної влади, дитячі садки, ясла, школи, інтернати та інші дитячі установи.

Контакти

  • Ігор Процик
  • Спілка Молодіжного Самоврядування (СМС)
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.