bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Рівному розкажуть про конкурс молодіжних інновацій U-Inn
03.06.2019

16 травня стартувала програма підтримки молодіжних інновацій для сприяння доброчесності та інклюзивності в регіонах України U-Inn 2.0: RELOAD Restart Local Democracy («Перезапуск місцевої демократії»).

В її рамках молодь може отримати 200 тисяч гривень на свої проекти, а також менторську допомогу. Програма складатиметься із серії навчальних, просвітницьких заходів у більш як 15 містах України, розвитку інноваційної спроможності хабів громадянського суспільства, вебінарів, інкубатора, фестивалю інновацій.

В Рівному програму презентують представники РОГО «Комітет виборців України» в четвер, 6 червня.

На заході можна буде дізнатися, як із користю провести літо, отримати більше знань про демократичні процеси і як можна на них впливати, як планувати і реалізовувати проекти, а також як виграти 200 тисяч гривень на реалізацію ідеї, яка має допомогти перезапустити місцеву демократію у своїй громаді.

Презентація відбудеться 6 червня у Платформі взаємодії «Простір» за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 11 (головний корпус НУВГП, аудиторія №162). Початок – об 11:00.

Вхід – вільний. Але для кращої організації заходу прохання заповнити коротку анкету.

На захід запрошуються представники/ці громадських організацій, активіст/ки, молодь, стартапи, розробник/ці, всі, кому цікава тема інновацій, демократії, громадської участі.

Партнерами цьогорічної програми є Міністерство молоді та спорту України, Державне агентство з питань електронного урядування України, Freedom House Ukraine, 1991 Incubator, Центр розвитку інновацій, Громадська рада доброчесності.

Програма підтримки молодіжних інновацій U-Inn реалізується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії в рамках проекту «Громадянське суспільство для посилення демократії та прав людини».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.