bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусія «Державна підтримка: між бізнесом, зобов’язаннями та бюджетними обмеженнями»
27.05.2019

30 травня 2019 року відбудеться панельна дискусія «Державна підтримка: між бізнесом, зобов'язаннями та бюджетними обмеженнями».

Угода про асоціацію внесла нові правила гри у торгівлю і вимагає обмежити державну підтримку, якщо вона спотворює конкуренцію на ринку між Україною та ЄС. Що думає український бізнес про державну підтримку? Про що говорять зобов’язання України перед міжнародними партнерами? Чи є в України ресурс на державну підтримку і якою може бути її форма?

30 травня 2019 року учасники панельної дискусії «Державна підтримка: між бізнесом, зобов’язаннями та бюджетними обмеженнями» спробують дати відповідь на ці запитання, які є особливо актуальними сьогодні, напередодні парламентських виборів. На захід запрошено головних стейкхолдерів з питання державної підтримки. Цю подію проводить Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в межах проекту «Громадська синергія». 

Що: Панельна дискусія «Державна підтримка: між бізнесом, зобов’язаннями та бюджетними обмеженнями»

Де: Конференц-зала Укрінформ. Вул. Б. Хмельницького, 8/16, другий поверх.

Коли: 30 травня 2019 р. 11:00 – 14:00. 

Мови заходу: Українська та англійська (синхронний переклад).

Реєстрація на захід та акредитація ЗМІ: За посиланням.

Подія у facebook: За посиланням 

Довідкова інформація. Захід проходитиме у рамках проекту «Чи потрібен Україні протекціонізм? Можливості та обмеження ПВЗВТ з ЄС», який здійснюється Інститутом економічних досліджень за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в межах проекту «Громадська синергія». Проект має на меті сприяти кращому узгодженню пріоритетів розвитку України, які визначені українською владою, та пріоритетів допомоги ЄС Україні, а отже підвищенню ефективності такої допомоги.

Контакти. З будь-якими запитаннями звертайтеся до координатора заходу Вікторії Жовтенко за тел. +38 (044)-278-6342 або електронною адресою: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.