bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інклюзивний інтерактивний перформанс «Спитай мене: Хто Я?»
27.05.2019

Інклюзивна театральна студія імпровізації «Далі буде» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» запрошує всіх бажаючих відвідати Інклюзивний інтерактивний перформанс «Спитай мене: Хто Я?», що відбудеться в рамках проекту у травні-червні.

Інтерактивний інклюзивний перформанс “Спитай мене:Хто Я?”- це вистава про подолання стереотипів та упереджень щодо людей з різних соціальних груп.
Перформанс складається з постановочної частини на основі історій з життя акторів та імпровізації, де актори гратимуть ваші історії, які виникнуть як відгук на побачене на сцені.

Перформанс «Спитай Мене: - Хто Я?» – це великий крок до соціальної інклюзії у широкому розумінні, де ми готові побачити один одного, сприймаючи відмінності як цінність, а не як перешкоди до взаємодії.
Завдяки всім, хто підтримав нас на краудфандінговій платформі «RAZOM.GO» та завдяки Міжнародному Фонду «Відродження» ми створили цю виставу та готові ділитись досвідом, реальністю та силою, яка є в наших учасників Студії.
Ми хочемо, щоб різні люди змогли розповісти свою “живу” історію і бути почутими.

Ми створили цей проект, щоб почути різні думки, історії, досвід, який важливо помітити! Тому якщо вам вже набридло стикатися з нав’язливими стереотипами та хочеться зняти маски і сказати: « Я..!» - раді будемо вас бачити та почути!
Ми хочемо навчити більше людей цінувати різноманітність. Давайте це зробимо Разом!

Умови участі: безкоштовно

Реєстрація: https://forms.gle/VH2qP4AsmqEJTj3Z7

Подробиці про захід тут.

Контакти

  • 066 98 56 752
  • 093 047 71 19
  •  0972260786

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.