bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «Три роки судової реформи: підсумки та перспективи»
24.05.2019

5 червня о 10:00 у Києві відбудеться Форум «Три роки судової реформи: підсумки та перспективи», під час якого учасники обговорять підсумки трьох років реформи, її успіхи та проблеми, а також перспективи реформування судової системи в умовах обрання нового Президента та майбутніх виборів до Верховної Ради.

2 червня виповнюється три роки з дня ухвалення Верховною Радою закону про судоустрій та статус суддів та змін до Конституції у частині правосуддя, які поклали початок судовій реформі. За три роки було сформовано новий Верховний Суд, Вищий антикорупційний суд, створено громадські органи при судовій системі Громадську раду доброчесності та Громадську раду міжнародних експертів, стартував процес кваліфікаційного оцінювання усіх працюючих суддів та низка інших змін.

До участі у дискусії запрошені Міністр Юстиції України Павло Петренко, Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів Сергій Козьяков, Голова Вищої ради правосуддя Володимир Говоруха, Голова Ради Суддів Олег Ткачук, Голова Верховного Суду Валентина Данішевська, Голова Вищого антикорупційного суду Олена Танасевич, представники Адміністрації новообраного Президента, а також представники міжнародних організацій, експерти та представники громадянського суспільства.

Форум триватиме з 10:00 до 14:00 год. Захід організовує Центр демократії та верховенства права, що реалізує кампанію ЧЕСНО.Фільтруй суд! в рамках Громадського Руху ЧЕСНО.

Захід відбудеться у Olympic Hall за адресою вул. Велика Васильківська, 55 (НСК Олімпійський).

До участі у Форумі запрошуються представники міжнародних та громадських організацій, журналісти, активні громадяни. Для участі у заході необхідно заповнити форму https://bit.ly/2VVJ5EG до 3 червня включно. Акредитація для ЗМІ обов’язкова. Ірина Купчинська ([email protected], (099) 642 86 98).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.